Colorful life//
Segmen Jom tingkatkan followers sampai lebam
30 September 2012 • 4:56 PM • 15 comments

hello readers , stalkers , and haters (kalau ada)
hari ni aisyah join 1 segmen yakni (iaitu) "Segmen Jom Tingkatkan Followers SAMPAI LEBAM"
selagi x lebam follower anda x akan meningkat .. *merepek

ok2 straight to the point je la yerk ..

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :~

- buat satu entry yg bertajuk " Jom tingkatkan followers sampai lebam " letak banner kat entry 
- Letak jumlah followers korang * yang sekarang *  terpulang nak printscreen ke hape ke . 
- Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di entry ini .
- Last , follow blog beliau - semua peserta akan difollow back .

jadi kpd sape2 yang berminat silalah ke sini

Jumlah followers saye sekarang ade 353 ..

Prove :
*tekan gmbr untuk lihat lebih jelas*

ok lah tu je kot :) 
jemput2 la follow ye 

Assalamualaikum .. baii ! :)
Sincerely, Aisyah

Labels: , , ,


OLDNEW
This owner ♥
*Hover picture below !*


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : Loving ♥
Status : Taken . :)

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me


Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: I-Syaaaaah