Colorful life//
03 October 2011 • 4:30 PM • 2 comments

Okay skrg blog korang dah cantek sangat2 kn ..
Korang betolkan lah sikit-sikit benda lagi okay ?

Denim template ni kalau korang perasan sidebar title dye memang kale orange kan ?
Korang boleh la tukar mengikut warna blog korang okay ?
Yang ni tak payah pakai code2 ..
Senang je pun.

Nak tukar pakai code pun boleh tapi better pakai care senang kan dear ? 

1) Dashboard > Design > Template Designer

2- Klik 'Advanced'

3) Cari 'Sidebar Title Background Colour'

4) Tukar warna mengikut warna blog korang oke ?

5) Dah siap,tekan 'Apply to Blog' dekat bahagian atas kanan.

Siap lah blog korang .. skrg ni da jadi cantikgilecool kan !!
oke la .. tengs to akak mia sbb da buat tutorial ni .. :)
Lebiu kakak ..

Assalamualaikum..

OLDNEW
This owner ♥
*Hover picture below !*


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : Loving ♥
Status : Taken . :)

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me


Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: I-Syaaaaah