Colorful life//
GA | NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah
08 June 2012 • 4:54 PM • 6 comments

*klik banner kalau nk join GA yg ohsem ni !*
Tadi aisyah bw kt blog kak Ieqah yg sememangnye oohhsemm ni ..
tgk2 dye buat GA .. tambah lagi lps tgk hadiah utamenye , CAMERA NIKON beb !
spe tak join sememang nye rugi sgt2 ...
Syarat-ii penyertaan adalah seperti berikut ..
☞Buat satu Post bertajuk : NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah
☞Letak banner GA ni di dalam entri tersebut dan LINK kan ke entri ini.
☞Beri sebab kenapa nak join GA ni (100 perenggan pon boley)
☞Follow blog ieqah untuk new update. Tinggalkan link post korang dekat entri ni . (bukan link blog oke? :)
☞Nak TAG kawan boleh taknak pun takpa :D

Now , aisyah nk ikut syarat ke-3 iaitu , buat sbb kenape nk join
GA ini .. :)

Saya join GA ini kerana ...

Tumblr_m44fkzn6dj1qf4k86o1_500_large

1. Semestinya nk dptkn hadiah utamanye (nikon DSLR pendrive)
kalau sape yg x nak mmg pelik la tuh ..

Image Detail

3. Saye mmg minat NIKON PENDRIVE ni ..
tpi x beli sebab mahal .. disebabkan dah ade peluang ni ..
knp nk lepaskn mcm tu sje kn .. :)

Tumblr_m577uwhg401r1xybpo1_500_large

3. Aisyah memang jenis yang suke join kontes/GA ..
tak mng pon x pe .. asalkan dh cube naseb .. kan :)

Image Detail

4. terma dan syarat nye sanagat sangat sangat simple ..
x pyh nk follow sponsor .. like page ni like page tuh ..
kadang serabut gak kepale nk follow & like sponsor ..

Image Detail

5. aisyah dpt b'kenalan dgn blogger2 x kire lah yg newbie ke oldbie ke hehehe ..
secare x langsung kte dpt mengeratkan silaturrahim antara blogger2 ..
meskipun duduk berjauh-jauhan , tpi kte dpt berkenalan di alam maya pon jadilah kan ^_^

Tumblr_luirlcfdd31qi23vmo1_400_large

6. aisyah nak memeriahkan lagi GA ni ..
kalau sikit je org join mane meriah kan ... ye tak ?
So , kalau aisyah join aisyah dpt memeriah kan GA ni , sekaligus berpeluang nk memenangi kamera <3

ok cukup lettew 6 sebab aisyah bagi ..
otak dh beku dh sebab 2 minggu x blaja *kan cuti pertengahan tahun ...

aisyah nk bagi gmbr pulak ..disebabkan aisyah xde gmbr dgn Camera Nikon ..
jadi aisyah edit je lah gmbr .. hehehe .. ^__________^
 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



hehehe .. ok x gmbr nye ? 
btw , gmbr di atas adalah 100% hasil tgn aisyah .. jadi tlg jgn amek ye :)

Now aisyah nak tag.. 
izinkan aisyah nak tag KAMU ..
kamu mne ? ye kamu la yg tgh menghadap blog Comel aisyah nie .. XD

heyheyhey .. ok lah dh siap ... Doakan aisyah mng tao :)

Assalamualaikum ..

Sincerely, Aisyah

Labels: , ,


OLDNEW
This owner ♥
*Hover picture below !*


Welcome

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : Loving ♥
Status : Taken . :)

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me


Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: I-Syaaaaah